Αυτός o ΠΑΟΚ γίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!

Αυτός o ΠΑΟΚ γίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην «AEL FC Arena», τσαλαπάτησε τη Λάρισα και ο Σταύρος Σουντουλίδης πιστεύει πως όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα χαίρεται να βλέπει και να απολαμβάνει την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Την πενταετία 1972-77 η ποδοσφαιρική Ελλάδα «έτριβε τα μάτια της» παρακολουθώντας την ομαδάρα του Λες Σάνον και του Γκιούλα Λόραντ. Κούδας, Σαράφης, Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Παρίδης, Ασλανίδης συνέθεταν μια καλοκουρδισμένη ορχήστρα, που μάγευε στα ελληνικά, ενίοτε και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Απλά, να ξαναθυμίσουμε, στους νεότερους, τι είχε πει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, περιγράφοντας με τον πιο πειστικό τρόπο την αξία της: «ο ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής άγγιξε το τέλειο ποδόσφαιρο - και σε ορισμένα παιχνίδια το έφτασε κιόλας...».

Ε, ο σημερινός ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς αρχίζει να πείθει και τους πλέον άπιστους, ότι ξανά γίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ασφαλώς και δεν πέτυχε απολύτως τίποτα, με το «τρελό σερί», ούτε κέρδισε κάποιον τίτλο, συνεχίζει να βλέπει με... τα κυάλια την κορυφή, αλλά αν μη τι άλλο δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Και το κυριότερο; Κάνει τους βασικούς αντιπάλους του να σκέφτονται, πόσο τυχεροί είναι που «έχτισαν» αυτή την τεράστια διαφορά στο κακό διάστημα, Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, του ΠΑΟΚ.

Ακόμη και τους 36 εναπομείναντες βαθμούς να κατακτήσει ως το τέλος ο «Δικέφαλος», ξέρει πως δύσκολα θα προλάβει το... τρένο. Εχει αδικήσει τον εαυτό του. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Μαζί και το μεγάλο του λάθος. Θαύματα στην (ποδοσφαιρική) Ελλάδα δε γίνονται.Αλλωστε, άλλα πράγματα «σημαδεύει» στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η εμφάνιση, πάντως, στην AEL FC Arena ήταν τόσο εμφατική, από την αρχή ως το τέλος της. Επαιζε μια  μεγάλη ομάδα απέναντι σε μια μικρότερη ομάδα! Αυτή ήταν η εικόνα. Μια ομάδα, σαν την ΑΕΛ, που μέσα στο «σπίτι» της, όχι απλά φάση δεν έκανε, ούτε δεύτερη πάσα δεν μπορούσαν οι παίκτες της να αλλάξουν.

Είμαστε σίγουροι πως στα καφενεία, ανά την Ελλάδα, όλοι όσοι έβλεπαν τον αγώνα, είτε Ολυμπιακοί, είτε Παναθηναϊκοί, είτε ΑΕΚτσήδες, είτε Αρειανοί, θα έμειναν -δεν μπορεί- ικανοποιημένοι από το θέαμα. Δύο γκολ, ένα δοκάρι, 16 τελικές και πάνω από 70% κατοχή, δεν είναι δα μικρό πράγμα, σε μια έδρα που παραδοσιακά το κοινό «ζει και πεθαίνει» μόνο και μόνο για να σε κερδίσει...

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτός o ΠΑΟΚ γίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ! Αυτός o ΠΑΟΚ γίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ! Reviewed by George S on 2/02/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.