Οδηγός λεωφορείου άφησε μαθήτρια στη βροχή επειδή δεν είχε χρήματα

Ένα ακόμα περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς οδηγού λεωφορείου των ΚΤΕΛ σε βάρος μαθήτριας...


Ακόμη ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στην Εύβοια, με πρωταγωνιστές έναν οδηγό λεωφορείου ΚΤΕΛ και μια μαθήτρια που δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο, καταγράφεται στη μακρά λίστα παρόμοιων συμβάντων στην Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας.

Όπως κατήγγειλε στο protothema.gr ο θείος της κοπέλας, οδηγός των ΚΤΕΛ Κύμης κατέβασε από το λεωφορείο και άφησε μέσα στο δρόμο, μαθήτρια λυκείου, που είχε μόλις τελειώσει το σχολείο της επειδή δεν είχε να πληρώσει 1 ευρώ για το εισιτήριο!

Το απίστευτο περιστατικό έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Εύβοια με τα τοπικά μέσα να ασχολούνται ιδιαίτερα με το καψώνι του οδηγού στη μαθήτρια.


Ο θείος της μαθήτριας,  μίλησε στο protothema.gr για το περιστατικό: «Ούτε σκυλί να ήταν η ανιψιά μου. Την κατέβασε από το λεωφορείο. Το κορίτσι είχε ξεχάσει την κάρτα του στο σπίτι (σ.σ. το δελτίο μαθητικής ταυτότητας για τη μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ) και δεν είχε χρήματα πάνω του για να πληρώσει το εισιτήριο.  

Πηγή lamiareport.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οδηγός λεωφορείου άφησε μαθήτρια στη βροχή επειδή δεν είχε χρήματα Οδηγός λεωφορείου άφησε μαθήτρια στη βροχή επειδή δεν είχε χρήματα Reviewed by Sakis P on 2/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.