Καστοριά: Αγρότες παρέδωσαν συμβολικά τα κλειδιά των τρακτέρ τους σε διευθυντή ΔΟΥ

Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας Καστοριάς προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο κόμβο της Εγνατίας οδού, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Με περισσότερα από είκοσι τρακτέρ απέκλεισαν για δύο ώρες τον δρόμο και την είσοδο των γραφείων της Εφορίας Καστοριάς, ενώ επιτροπή αγροτών, εκτός από την λίστα με τα αιτήματά τους, παρέδωσαν συμβολικά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τα κλειδιά των τρακτέρ τους στον διευθυντή της ΔΟΥ.

Ο επικεφαλής του μπλόκου των αγροτών, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι "οι αθρόες ελληνοποιήσεις σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως στα φασόλια και τα μήλα που συγκαταλέγονται στην παραγωγική προμετωπίδα της περιοχής". "Δυστυχώς" -κατέληξε - "όλα αυτά γίνονται με την ανοχή και την αδιαφορία του κράτους".

Εκτός από τα απούλητα προϊόντα, που έχουν στις αποθήκες τους, οι αγρότες διαμαρτύρονται και για τις μεγάλες καθυστερήσεις των κλιμακίων του ΕΛΓΑ να εκτιμήσουν αρχικά τις ζημιές και να αποζημιωθούν στην συνέχεια για τις

καταστροφές που έχουν υποστεί από τις ασταθείς κλιματικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καστοριά: Αγρότες παρέδωσαν συμβολικά τα κλειδιά των τρακτέρ τους σε διευθυντή ΔΟΥ Καστοριά: Αγρότες παρέδωσαν συμβολικά τα κλειδιά των τρακτέρ τους σε διευθυντή ΔΟΥ Reviewed by Sakis P on 2/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.