Τα νέα σχέδια της Kim Kardashian και η είδηση για την τρίτη της εγκυμοσύνη

Τα νέα σχέδια της Kim Kardashian και η είδηση για την τρίτη της εγκυμοσύνη

Από τα Χριστούγεννα και έπειτα γράφεται πολύ έντονα πως ο γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West κρέμεται από μία κλωστή. Και οι δύο όμως όσο και αν ήταν ή είναι προβληματισμένοι, δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν κάτι για να τον «σώσουν» και μάλλον η λύση... βρέθηκε. Οι δύο σταρς βρήκαν τον τρόπο να μοιραστούν κοινές ιδέες και να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο μαζί.

Η Kim και ο Kanye σχεδίασαν τη δική τους συλλογή για παιδικά ρούχα και έτσι ένωσαν τις δυνάμεις στα επαγγελματικά. Έκαναν ένα μεγάλο βήμα στο χώρο της ένδυσης και μοντέλο των κομματιών αυτών θα είναι η κόρη τους. H νέα αυτή αλλαγή στη ζωή τους πυροδότησε και τις φήμες περί νέας εγκυμοσύνης. Η Kim μέσω το twitter προσέλκυσε αρκετό κόσμο να κάνει repost το νέο τους αυτό επαγγελματικό εγχείρημα και πολλοί βιάστηκαν να σχολιάσουν πως η σταρ είναι έγκυος. Τώρα πώς βγήκε το συμπέρασμα αυτό, θα σε γελάσουμε.

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τα νέα σχέδια της Kim Kardashian και η είδηση για την τρίτη της εγκυμοσύνη Τα νέα σχέδια της Kim Kardashian και η είδηση για την τρίτη της εγκυμοσύνη Reviewed by George S on 2/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.