5 ερωτικές συμβουλές ΜΟΝΟ για παντρεμένες!

Νιώθεις πως έχει χαθεί πια η σεξουαλική επαφή με τον άνδρα σου; Δες 5 κολπάκια που θα την ανανεώσουν!


1. Κοσμήματα στο κρεβάτι
 
Δεν είναι τυχαίο που η Samantha Jones στο Sex & the City φόραγε εσώρουχα-κοσμήματα προκειμένου να ξετρε΄λαίνει τους άνδρες. Για κάποιο (ανεξήγητο σε εμάς) λόγο οι άνδρες τρελαίνονται με τις πέρλες σε μορφή εσωρούχο. Δοκιμάστε το!

2. Γυμναστείτε παρέα

Υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στην έντονη γυμναστική και στο hot sex. Τι μπορείς να κάνεις για να τα ευχαριστηθείς και τα δύο περισσότερο; Πήγαινε με τον άνδρα σου αργά το βράδυ γυμναστήριο παρέα και με το που μπείτε σπίτι κάντε σεξ! Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

3. Φόρα τις ζαρτιέρες σου

Αν έχεις να φορέσεις ζαρτιέρες από τη μέρα του γάμου σου ήρθε η ώρα να τις ξαναβάλεις στο παιχνίδι. Οι περισσότεροι άνδρες τρελαίνονται με αυτές και γι’αυτό φρόντισε να δει τις δικές σου ο άνδρας σου έγκαιρα. Φόρα φούστα και βάλε το χέρι του στο πόδι σου για να καταλάβει τι πρόκειται να γίνει αργότερα το βράδυ.

4. Κάνε ψεύτικο tattoo


Κάνε ένα ψεύτικο tattoo που να μοιάζει με ζαρτιέρα και φόρα ένα κοντό σορτς μέσα στο σπίτι ώστε να το δει ο σύζυγός σου. Οι άνδρες εξτασιάζονται με τέτοια κόλπα και πριν καλά καλά να το καταλάβεις θα είστε στο κρεβάτι.

5. Θυμηθείτε πώς τρώγατε το παγωτό με τον παιδικό σας έρωτα

Την επόμενη φορά που θα πάτε για παγωτό, πάρτε ένα χωνάκι και φάτε το μαζί! Μπορεί να φαίνεται πολύ απλό αλλά είναι σέξι και θα το διαπιστώσετε μόλις το κάνετε.


Πηγή faysbook.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
5 ερωτικές συμβουλές ΜΟΝΟ για παντρεμένες! 5 ερωτικές συμβουλές ΜΟΝΟ για παντρεμένες! Reviewed by Sakis P on 2/06/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.