Θα παρθούν επιτέλους μέτρα για ιδιοκτήτες και εγκληματικά κατοικίδια;;; Σκυλί δάγκωσε τετράχρονο στο πρόσωπο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα τετράχρονο αγοράκι που βρέθηκε στα σαγόνια σκύλου στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Stoke-on-Trent. Το παιδί μαζί με τη μητέρα του και τα αδέρφια του περπατούσαν στο δρόμο όταν το σκυλί άρπαξε τον 4χρονο από το στόμα. Ακολούθησαν σκηνές πανικού και ο ιδιοκτήτης του Staffordshire bull terrier πήρε το σκυλί και έφυγε.

Ο μικρός είχε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και θα απαιτηθούν πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Η αστυνομία αναζητά ακόμη τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

«Το γεγονός ο ιδιοκτήτης έφυγε χωρίς να προσφερθεί να βοηθήσει το αγόρι και η μητέρα του είναι συγκλονιστικό. Πρέπει να βρούμε αυτό το σκυλί γρήγορα, ώστε να μην δαγκώσει και άλλους αθώους ανθρώπους», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το Staffordshire Bull Terrier είναι ένα μεσαίου μεγέθους, γεροδεμένο, και πολύ μυώδες σκυλί, που μοιάζει με το αμερικανικό τεριέ Staffordshire και το αμερικανικό πίτμπουλ τεριέ. Έχει ένα μεγάλο κεφάλι και μεγάλο στόμα που λόγω του ελαφρού προγναθισμού του όταν δαγκώνει δεν το ανοίγει με τίποτα.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θα παρθούν επιτέλους μέτρα για ιδιοκτήτες και εγκληματικά κατοικίδια;;; Σκυλί δάγκωσε τετράχρονο στο πρόσωπο Θα παρθούν επιτέλους μέτρα για ιδιοκτήτες και εγκληματικά κατοικίδια;;; Σκυλί δάγκωσε τετράχρονο στο πρόσωπο Reviewed by Sakis P on 2/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.