Κυβερνητικοί κύκλοι: Όσο παραμένουν οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, δυσκολεύουν τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης

Κυβερνητικοί κύκλοι: Όσο παραμένουν οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, δυσκολεύουν τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης

Για δυσκολία στη συνέχεια της διαπραγμάτευσης σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας την έκβαση της διάσκεψης των Βρυξελλών που έλαβε χώρα σήμερα στις Βρυξέλλες και ρίχνοντας σχεδόν αποκλειστικά την ευθύνη στις «παράλογες απαιτήσεις» του ΔΝΤ.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι «στη σημερινή συνάντηση υπήρξε προσπάθεια εξεύρεσης κοινού τόπου ανάμεσα στους Θεσμούς και στην ελληνική κυβέρνηση». «Έγινε πρόοδος, ωστόσο όσο παραμένουν παράλογες απαιτήσεις από πλευράς ΔΝΤ, δυσκολεύουν οι προϋποθέσεις για συνέχεια της διαπραγμάτευσης σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων», τονίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Ντάισελμπλουμ: Κοντά στην επιστροφή των Θεσμών την επόμενη εβδομάδα

Στην Αθήνα θα επιστρέψουν τα κλιμάκια των Θεσμών την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, αμέσως μετά το πέρας της διάσκεψης των Βρυξελλών.

«Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο σήμερα και είμαστε κοντά σε κοινό έδαφος ώστε η αποστολή να επιστρέψει στην Αθήνα  την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών, υπάρχει μια σαφής κατανόηση ότι η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι προς  το συμφέρον όλων. «Θα δούμε την εξέλιξη της δεύτερης αξιολόγησης κατά το επόμενο Eurogroup», πρόσθεσε.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koolnews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κυβερνητικοί κύκλοι: Όσο παραμένουν οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, δυσκολεύουν τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης Κυβερνητικοί κύκλοι: Όσο παραμένουν οι παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, δυσκολεύουν τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης Reviewed by George S on 2/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.