Στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια ο Μητσοτάκης

Στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια ο Μητσοτάκης

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωί, συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και με το Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το παράκτιο περιπολικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Τοξότης», το οποίο συμμετέχει και σε διασώσεις προσφύγων – μεταναστών.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, μετέβη στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και το χωριό Μόρια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή, λόγω του προσφυγικού.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Μόριας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε τα εξής:

«Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι, δυστυχώς, όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολύ μεγάλης ανεπάρκειας από την Κυβέρνηση στα ζητήματα διαχείρισης προσφυγικού προβλήματος. Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το hot spot της Μόριας και πριν από ένα χρόνο. Και, τον Μάρτιο του περασμένου έτους, σε μια σύσκεψη που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί, συμφωνήσαμε σε μια κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια ο Μητσοτάκης Στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια ο Μητσοτάκης Reviewed by George S on 2/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.