Γλίτωσε την αποζημίωση για τον Ντέιβιντ

Γλίτωσε την αποζημίωση για τον Ντέιβιντ

Η έφεση του Παναθηναϊκού στο CAS κατά της πρωτόδικης απόφασης για την καταβολή χρημάτων στην Παλμέιρας για τον Ντέιβιντ, έγινε δεκτή. Η ΠΑΕ εξοικονομεί 680.000 ευρώ.

Μία σημαντική δικαστική «νίκη» πέτυχε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ τις προηγούμενες ημέρες! Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε τελεσίδικα από το CAS στη διαμάχη που είχε με την Παλμέιρας, αναφορικά με την αποζημίωση που διεκδικούσε η δεύτερη για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ντέιβιντ. Ο Ντέιβιντ είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2009 ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του είχε κριθεί άκυρο από Εργατοδικείο του Σάο Πάολο. Έπειτα, η Παλμέιρας είχε προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, υποστηρίζοντας πως η μεταγραφή κακώς είχε ολοκληρωθεί, διότι ο παίκτης της άνηκε.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε εκδοθεί τον Δεκέμβριο του 2015 και όριζε ότι ο Παναθηναϊκός όφειλε να καταβάλλει 680.000 ευρώ ως αποζημίωση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού. Τελικά, κατατέθηκε έφεση σε δεύτερο βαθμό στο CAS και αυτή τη φορά, αθωώθηκε.

Καθίσταται σαφές πως το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την ΠΑΕ, αφού πέραν του γοήτρου, έχει μεγάλη σημασία η εξοικονόμηση των χρημάτων. Εφόσον ο Παναθηναϊκός υποχρεωνόταν να πληρώσει την Παλμέιρας, θα έπρεπε να καταβάλλει εφάπαξ το ποσό ή να το ρυθμίσει, εν όψει της αδειοδότησης… Σίγουρα, οι 680.000 θα ήταν μία μεγάλη επιβάρυνση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Γλίτωσε την αποζημίωση για τον Ντέιβιντ Γλίτωσε την αποζημίωση για τον Ντέιβιντ Reviewed by George S on 2/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.