«Ο μυστικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι»

«Ο μυστικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι»

Viral έγινε ένα χιουμοριστικό κείμενο του «Πιτσιρίκου»,

το οποίο αναφέρεται σε μυστικό γάμο του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, με αφορμή το σάλο που έχει ξεσπάσει με το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα. Tο troll κείμενο έχει ως εξής:

«Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας Le Monde πως ο Αλέξης Τσίπρας παντρεύτηκε κρυφά την Περιστέρα Μπαζιάνα με θρησκευτικό γάμο στο Παρίσι.

Ο γάμος του Αλέξη Τσίπρα με την Περιστέρα Μπαζιάνα έγινε στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παρισίων Μικέ.

Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης αλλά η Περιστέρα δεν εμπιστεύεται τις υπογραφές του Αλέξη, οπότε του ζήτησε να ντυθεί νυφούλα και να την πάρει με παπά και με κουμπάρο, για να μην σχολιάζουν στην γειτονιά πως την έχει αστεφάνωτη και την λένε όλοι παστρικιά.

Επίσης, ο Αλέξης και η Μπέτυ περίμεναν να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά τους για να θυμούνται τον γάμο των γονιών τους, αφού μια από τις μεγαλύτερες απορίες όλων των παιδιών της γης είναι γιατί δεν θυμούνται τίποτα από τη μέρα του γάμου των γονιών τους.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
«Ο μυστικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι» «Ο μυστικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι» Reviewed by George S on 2/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.