Δίωρο κλείσιμο των Τεμπών και πανελλαδική συνάντηση μπλόκων την Τρίτη - Όλα τα μπλόκα

Δίωρο κλείσιμο των Τεμπών και πανελλαδική συνάντηση μπλόκων την Τρίτη - Όλα τα μπλόκα

Σε δίωρο κλείσιμο των Τεμπών από τις 14:30 μέχρι τις 16:30 της Κυριακής προχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας ενώ την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί πανελλαδική συνάντηση μπλόκων.

Οι αγρότες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 13:00 με τα τρακτέρ τους από τη Νίκαια της Λάρισας, συνοδεία αυτοκινητοπομπής και απέκλεισαν τα Τέμπη από τις 14:30 μέχρι τις 16:30 υλοποιόντας τις αποφάσεις της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων. Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Τρίτη 7/2, στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες προχωρούν σε νέα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας στη Νίκαια. Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, δήλωσε: «Κλιμακώνουμε σήμερα, με αποκλεισμό της κοιλάδας των Τεμπών, ως ένα μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση, αλλά και ανάδειξης των προβλημάτων μας. Είναι ένας δίκαιος αγώνας τον οποίο συνεχίζουμε σήμερα εδώ. Επίσης καλούμε την Τρίτη στη Νίκαια όλα τα μπλόκα, ανεξάρτητα αν συμφωνούν με το πλαίσιο της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων για να συντονίσουμε τα επόμενα βήματα».

Όσον αφορά το αν οι αγρότες θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μαρούδας είπε πως αυτό θα αποφασιστεί την Τρίτη στην πανελλαδική συνάντηση.

Κλειστός παραμένει ο κόμβος της Νίκαιας, με τους αγρότες να έχουν αποκλείσει επ' αόριστον το ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα, ενώ κλειστή είναι και η Εθνική Οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης, και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο κόμβο του Πλατυκάμπου από την Παρασκευή.

Κλείσιμο για δύο ώρες της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους αγρότες της Αιγιάλειας και της Αιτωλοακαρνανίας, με αποκλεισμούς εθνικών οδών, ενώ οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας και της Ηλείας αναμένεται να πάρουν αποφάσεις, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Δίωρο κλείσιμο των Τεμπών και πανελλαδική συνάντηση μπλόκων την Τρίτη - Όλα τα μπλόκα Δίωρο κλείσιμο των Τεμπών και πανελλαδική συνάντηση μπλόκων την Τρίτη - Όλα τα μπλόκα Reviewed by George S on 2/05/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.