Λάρισα: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τις σήραγγες των Τεμπών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάρισα: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τις σήραγγες των Τεμπών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου αλλάζει παντελώς ο οδικός χάρτης της χώρας, καθώς δίνεται στην κυκλοφορία το τελευταίο και πλέον δύσκολο, τμήμα της εθνικής οδού, αυτό που παρακάμπτει την κοιλάδα των Τεμπών και φθάνει στη Σκοτίνα.

Πρόκειται για τα πλέον …μπαρουτοκαπνισμένα 25 χιλιόμετρα που κατασκευάστηκαν ποτέ στη χώρα μας, αφού το έργο (που ξεκίνησε το 2004), προ τεσσάρων ετών βρίσκονταν ένα βήμα πριν την εγκατάλειψη. Εν τέλει η χρυσή τομή βρέθηκε και με συνολικό κόστος κοντά στο 1,1 δις ευρώ, θα παραδοθεί σε λιγότερο από δύο μήνες στην κυκλοφορία.

Το onlarissa.gr σας παρουσιάζει σήμερα πρώτο και αποκλειστικά, ένα βίντεο – οδοιπορικό στις τρεις νέες σήραγγες και στις εν εξελίξει εργασίες στο υπόλοιπο οδικό τμήμα, δίνοντας παράλληλα και μία σαφή εικόνα για το χρόνο που θα χρειάζεται κανείς για να μετακινηθεί από τον Ευαγγελισμό, έως και τη Σκοτίνα.

Δείτε το:

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Λάρισα: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τις σήραγγες των Τεμπών! (ΒΙΝΤΕΟ) Λάρισα: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τις σήραγγες των Τεμπών! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by George S on 2/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.