Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Η «άβγαλτη» συμφοιτήτρια, που τελικά είχε κ@ψες στο

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Η «άβγαλτη» συμφοιτήτρια, που τελικά είχε κ@ψες στο

Θα κάνω μια αναδρομή πίσω στα φοιτητικά μου χρόνια για να θυμηθώ με νοσταλγία και

καύλα τη φοιτητριούλα απ’ την επαρχία που αποδείχθηκε τελικά κρυφό ταλεντάκι. Σπουδάζαμε στη Λάρισα και γνωριστήκαμε μέσω κάποιων κοριτσιών, γειτόνισσές μου, σε μια πολυκατοικία όπου έμεναν αρκετοί φοιτητές. Σχεδόν τα υπόλοιπα διαμερίσματα ήταν επαγγελματικά γραφεία, κάτι που σήμαινε ότι τα βράδια σχεδόν όλο το κτίριο ήταν δικό μας. Πολλές φορές μαζευόμασταν στο κλιμακοστάσιο κάποιου ορόφου, συνήθως στο δικό μου, καθόμασταν σε κύκλο και συζητούσαμε ή παίζαμε παιχνίδια τύπου θάρρος ή αλήθεια. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια κυρίως τα κορίτσια της παρέας προσπαθούσαν να βγάλουν τα λαυράκια που τις ενδιέφεραν με πλάγιο τρόπο – μέσω του παιχνιδιού δηλ. Έτσι γνωρίστηκα με τη Δώρα η οποία έψαχνε αφορμή τάχα για να επισκέπτεται τις φίλες της και να βρίσκεται διαρκώς μπροστά μου. Για να μην πολυλογώ δεν άφησα να πάει χαμένη η ευκαιρία και αναπτύξαμε θα το έλεγα μια ιδιόρρυθμη στην αρχή σχέση, γιατί υπήρχε το σεξ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το επίσημο. Βέβαια στη πορεία έμενε σπίτι μου και μου έδειχνε το κορίτσι το άβγαλτο το οποίο διψούσε για σεξ, αλλά είχε και κάποιες αναστολές σεξουαλικές. Μια από αυτές ήταν ότι δίσταζε να με αφήσει να της γαμάω το κωλαράκι της, γιατί δεν το είχε ξανακάνει και φοβόταν τον πόνο, την ιδέα ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Εμένα πάλι ήταν το αγαπημένο μου, αν δεν κατέληγα την πούτσα μου σε ένα ωραίο στενό κωλαράκι ένιωθα ότι άφηνα κάτι ημιτελές. Όσο και αν την διαβεβαίωνα ότι είμαι έμπειρος επί του θέματος και θα της αρέσει, μου το έπαιζε αναποφάσιστη. Γενικά έτσι ήταν το στυλ της στην αρχή, να φοβάται στην αρχή το τσιμπούκι αλλά σιγά-σιγά να μαθαίνει να μην το βγάζει απ το στόμα της, να ντρέπεται τα kinky παιχνιδάκια, αλλά να ψοφάει μετά να της μαθαίνω και κάτι καινούριο. Έτσι φανταζόμουν ότι θα γίνει και με το κωλαράκι της, με λίγο στρίμωγμα θα μου το έδινε.

Εδώ όμως με ταλαιπωρούσε περισσότερο. Μέχρι που ένα απόγευμα προς βραδάκι, είχε μείνει στο δωμάτιό μου κι εγώ επέστρεψα νωρίτερα απ’ τη σχολή γιατί αναβλήθηκε ένα εργαστήριο. Δε με πήρε χαμπάρι όταν μπήκα και την τσάκωσα μπροστά στον υπολογιστή. Πως να με καταλάβει δηλαδή έτσι όπως την αντίκρισα; Έβλεπε μια τσόντα κι έτσι καθισμένη όπως ήταν, τα δάχτυλα του ενός χεριού της τα έχωνε στο μουνάκι της και με το άλλο κρατούσε ένα αγγουράκι και τσιμπουκωνόταν. «Πουλάκι μου…» είπα και η ψωλή μου άρχισε να χτυπάει το παντελόνι μου σαν τρελή. Την πλησίασα αθόρυβα γύρισα απότομα την καρέκλα και της είπα τάχα μου με θυμωμένη φωνή:

– Αυτά κάνεις τσουλάκι όταν είσαι μόνη σου εδώ, κι εμένα μου το παίζεις μυξοπαρθένα;

Τα έχασε, πήγε να ντυθεί όμως την έσπρωξα πίσω στο κρεβάτι. Έπεσε με τον κώλο στο στρώμα και ούρλιαξε σαν κάτι να την κάρφωσε. Μου φάνηκε κάπως υπερβολικό αλλά οι καύλες που μου προκάλεσε έσβησαν κάθε απορία μου. Η απορία μου βέβαια λύθηκε όταν έσκυψα ανάμεσα στα μπούτια της να τη γλύψω και ανακάλυψα ότι στην κωλοτρυπίδα της είχε σφηνώσει το μισό σε μήκος από ένα άλλο αγγουράκι, το οποίο έτσι όπως προσγειώθηκε στο στρώμα, χάθηκε τελείως μέσα στη σούφρα της. Έκανε να σηκωθεί και της άστραψα ένα χαστούκι, ρίχνοντας τη πάλι στο κρεβάτι και κάνοντας το αγγουράκι να την ξεσκίσει ακόμη περισσότερο. Άρχισα να της φωνάζω και η δώρα να προσπαθεί να με ηρεμήσει. Ήξερα ότι έπρεπε να παίξω το ρόλο του εξαγριωμένου γκόμενου για να πετύχω επιτέλους τον σκοπό μου. Να την ξεκωλίασω. Χούφτωσα δυνατά τα ζουμερά βυζιά της, πόνεσε και προσπάθησε να μου πει να σταματήσω, αλλά εγώ τα έσφιξα ακόμη πιο δυνατά.

Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και της ζήτησα να μου πάρει πίπα για εξιλέωση. Άνοιξε το στοματάκι της χωρίς αντίρρηση κι έτσι όπως ξεκίνησε με τη γλωσσίτσα της να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο, την άρπαξα απ’ τα μαλλιά και έχωσα την πουτσάρα μου βαθιά μέχρι το λαρύγγι της. Ήξερα ότι δεν της άρεσαν τα άγρια τσιμπούκια, όμως εκείνο το βράδυ είχα αποφασίσει να της κάνω ακριβώς ότι νόμιζε πως δεν της άρεσε. Ήταν η κατάλληλη βραδιά να την μυήσω στην σεξουαλική υποταγή. Τα αρχίδια μου ακουμπούσαν στο πρόσωπό της και κόντευε να πνιγεί, δίνοντας της όμως ρυθμό με τα χέρια μου το συνήθισε… κάπως. Μου είχε γίνει πέτρα, έβγαζα βογγητά ικανοποίησης, κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω. Το κατάλαβε κι αυτή και προσπάθησε να τραβηχτεί γιατί δεν της άρεσε να πίνει σπέρμα. Της πίεσα ακόμη περισσότερο το κεφάλι στον πούτσο λέγοντας της:

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Η «άβγαλτη» συμφοιτήτρια, που τελικά είχε κ@ψες στο Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Η «άβγαλτη» συμφοιτήτρια, που τελικά είχε κ@ψες στο Reviewed by George S on 2/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.