Θεσπρωτιά: Βρέθηκε ακόμα ένα «αδέσποτο» φορτίο χασίς

Αλλάζουν τακτική τα καρτέλ των ναρκωτικών από την Αλβανία, μετά τις αλλεπάλληλες κατασχέσεις φορτίων με χασίς που μεταφέρουν οι εδώ συνεργάτες τους. Πλέον, περνούν μεγάλες ποσότητες στο ελληνικό έδαφος και τις κρύβουν σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να τις βρουν οι παραλήπτες.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, οι άνδρες της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που «χτενίζουν» καθημερινά τη μεθόριο, ανακάλυψαν το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε θάμνους της Θεσπρωτίας στη Λωρίδα Σαγιάδας έναν σάκο που περιείχε 24 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 940 γραμμαρίων.

Όλα δείχνουν ότι είχαν αφεθεί από Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών για να τα παραλάβουν αυτοί που θα τα διακινούσαν στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πρόκειται για τους ίδιους που και την προηγούμενη ημέρα είχαν κρύψει στην δασώδη περιοχή της Λεπτοκαρυάς στην Θεσπρωτία τρεις σάκους που περιείχαν 37 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43 κιλών και 990 γραμμαρίων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των «εισαγωγέων» και των παραληπτών του φορτίου βρίσκονται σε εξέλιξη.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θεσπρωτιά: Βρέθηκε ακόμα ένα «αδέσποτο» φορτίο χασίς Θεσπρωτιά: Βρέθηκε ακόμα ένα «αδέσποτο» φορτίο χασίς Reviewed by Sakis P on 2/05/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.