ΣΟΚ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5- "Κόπηκε στα ιατρικά ο Βάθκεθ"

ΣΟΚ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5-

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 31χρονο Ισπανό επιτελικό χαφ, Βίκτορ Βάθκεθ και τον έφερε στην Αθήνα για τις υπογραφές, αλλά οι εξετάσεις απέτρεψαν τη συμφωνία.

Την αναβάθμιση του ρόστερ με έναν top-class ποδοσφαιριστή επιχείρησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω των αποτελεσμάτων στις ιατρικές εξετάσεις! Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα "Het Nieuwsblad" ο 31χρονος επιτελικός χαφ, Βίκτορ Βάθκεθ, είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεργαστούν και ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει.

Ωστόσο, ο ιατρικός έλεγχος έδειξε ότι η ζημιά που είχε υποστεί στο γόνατο στη διάρκεια του 2016 δεν έχει αποκατασταθεί και ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης φέρονται να επέλεξαν να μην ρισκάρουν και δεν ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για τη μεταγραφή, οπότε ο Ισπανός επέστρεψε στο Μεξικό και στην Κρουζ Αζούλ.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΣΟΚ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5- "Κόπηκε στα ιατρικά ο Βάθκεθ" ΣΟΚ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5- "Κόπηκε στα ιατρικά ο Βάθκεθ" Reviewed by George S on 2/07/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.