ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η πραγματικότητα με το πολύ γνωστό βίντεο που δείχνει τους Έλληνες να μην ξέρουν πόσα εκ είναι το 1 δις...

Πολύς ντόρος έγινε σε όλο το διαδίκτυο με το παρακάτω βίντεο που παρουσιάζει τους Έλληνες να μην ξέρουν τι τους γίνεται.

Ο κόσμος έχαψε το βίντεο και σχημάτισε μια λάθος εντύπωση ότι οι Έλληνες είναι "χαζός" λαός που δεν ξέρει πόσα εκατομμύρια είναι το 1 δις.

Πρόκειται για ένα βίντεο που έχει γίνει επεξεργασία και απόκρυψη όλων όσων απάντησαν σωστά. Όπως καταλαβαίνετε... αντικειμενικότητα 0.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε το παράπονο ενός πολίτη ο οποίος απάντησε σωστά αλλά η συνέντευξή του κόπηκε στο μοντάζ. Προφανώς γιατί οι υπεύθυνοι θέλανε να δείξουν μια εικόνα 'χαζού' Έλληνα.Και φυσικά αυτός είναι ένας μόνο. Μια βόλτα στα σχόλια του βίντεο και θα βρείτε αρκετά άτομα που παραπονιούνται που τους έκοψαν.

Το βίντεο για το οποίο μιλάμε


Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η πραγματικότητα με το πολύ γνωστό βίντεο που δείχνει τους Έλληνες να μην ξέρουν πόσα εκ είναι το 1 δις... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η πραγματικότητα με το πολύ γνωστό βίντεο που δείχνει τους Έλληνες να μην ξέρουν πόσα εκ είναι το 1 δις... Reviewed by George S on 2/08/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.