Η "τρανταχτή" απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Μέριλ Στριπ

Κατά τη διάρκεια της τελετής των Χρυσών Σφαιρών πολλοί ήταν εκείνοι που επέκριναν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ανάμεσά τους και η πολυβραβευμένη ηθοποιός Μέριλ Στριπ.


Ο Τραμπ από την πλευρά του δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα λόγια της ηθοποιού την οποία χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «εραστή της Χίλαρι Κλίντον».

Ο Τραμπ που σε 12 μέρες αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του σε σύντομη συνεύντευξη που παραχώρησε στους «The New York Times» είπε πώς παρόλο που δεν είδε την ηθοποιό ήταν κάτι που περίμενες από εκείνη. Μάλιστα χαρακτήρισε την Μέριλ Στριπ «φιλελεύθερο άνθρωπο ταινιών».

Ο Τραμπ αναφέρθηκε επίσης και στη επερχόμενη ανάληψη των καθηκόντων του, ένα ζήτημα που συζητείται έντονα από πολλές διασημότητες:

«Θα έχουμε την απίστευτη ευκαιρία να έχουμε ρεκόρ προσέλευσης στα εγκαίνια και εκεί θα δώσουν το παρών πολλά αστέρια. Όλα τα καταστήματα με φορέματα στην Ουάσινγκτον έχουν ξεπουλήσει και θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα φόρεμα για τη μέρα εκείνη». 


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η "τρανταχτή" απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Μέριλ Στριπ Η "τρανταχτή" απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Μέριλ Στριπ Reviewed by Sakis P on 1/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.