ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ…! Η ΠΙΠΙΛΗ «ΘΑΒΕΙ» ΠΑΠΑΔΑΚΗ.. «Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ που έγινε o ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ, ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ που προωθεί τον ΣΩΡΡΑ»! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΤ1-..ΚΑΙ…Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ του ΣΤ. ΧΙΟY με τον ΚΟΝΤΟ… και η ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ…

Νέα κόντρα στο τηλεοπτικό τοπίο ξέσπασε μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ο πρώτος μιλώντας για τον Αρτέμη Σώρρα δήλωσε πως “ο Γιώργος Παπαδάκης έχει εργαστεί επί σειρά ετών για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα“.

Στον άγριο αυτό τηλεοπτικό πόλεμο πήρε θέση και η Φωτεινή Πιπιλή η οποία μέσω Facebook είπε για τον Γιώργο Παπαδάκη ότι “από περιπτεράς της Αγ. Παρασκευής έγινε το τηλεοπτικό σύμβολο της λακοπασοκαρίας”.

Ο Γ. Παπαδάκης φανερά ενοχλημένος δεν άργησε να δώσει τη δική του απάντηση, μέσα φυσικά από τον τηλεοπτικό αέρα της δική του εκπομπής του λέγοντας ότι “Άκουσα χθες Άρη Πορτοσάλτε ότι έλεγες ότι εγώ διαφημίζω τον Σώρρα. Εγώ στην ανθρωποφαγία δε συμμετέχω Πορτοσάλτε. Να ρωτήσεις τον συνάδελφό σου που δουλεύετε στον ίδιο σταθμό, τι είχαμε πει τότε μαζί με τον Τάκη Χατζή εδώ. Αυτή εδώ είναι η μοναδική εκπομπή που είχε πει αν είναι απατεώνας να μπει μέσα. Άκουσα κάποιους υπαινιγμούς ότι εγώ έβγαινα και διαφήμιζα τον Σώρρα. Ενοχλούμαι με αυτή την ανθρωποφαγία. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι, μπορεί κάτω να μην έχει. Τι να κάνουμε ρε Άρη; Δε φταίω εγώ Άρη μου.

Μέσα σε όλον αυτόν τον πόλεμο δεν άργησε να μπει και η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία πήρε τη θέση του Πορτοσάλτε γράφοντας τα εξής στο Facebook “…λόγω βιογραφικού όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριαμσό στο Facebook, γνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις και…ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μαθουσάλας της πασοκικής νοοτροπίας. Έτσι από περιπτεράς της Αγ. Παρασκευής έγινε το τηλεοπτικό σύμβολο της λακοπασοκαρίας” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ…! Η ΠΙΠΙΛΗ «ΘΑΒΕΙ» ΠΑΠΑΔΑΚΗ.. «Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ που έγινε o ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ, ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ που προωθεί τον ΣΩΡΡΑ»! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΤ1-..ΚΑΙ…Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ του ΣΤ. ΧΙΟY με τον ΚΟΝΤΟ… και η ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ… ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ…! Η ΠΙΠΙΛΗ «ΘΑΒΕΙ» ΠΑΠΑΔΑΚΗ.. «Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ που έγινε o ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ, ο  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ που προωθεί τον ΣΩΡΡΑ»! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΤ1-..ΚΑΙ…Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ του  ΣΤ. ΧΙΟY  με τον ΚΟΝΤΟ… και η ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ… Reviewed by George S on 1/07/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.