Τατιάνα Στεφανίδου: δύο περιπολικά είναι έξω και περιμένουν να με συλλάβουν!


Η Τατιάνα Στεφανίδου έκλεψε λίγο χρόνο από την εκπομπή της για να μιλήσει για την μήνυση που υπέβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τι είπε:
" Χθες πληροφορήθηκα κάποια στιγμή ότι ο κ. Λαγός κατέθεσε εναντίον μου μήνυση για την προχθεσινή εκπομπή που έκανα, με αφορμή τα επεισόδια σε σχολείο του Περάματος, στηλιτεύοντας την εισβολή των Χρυσαυγιτών και την προσπάθεια εισβολής στο σχολείο. Γεγονότα που κατέγραψε ο αδιάψευστος μάρτυρας, η κάμερα. Όχι μία. Πολλές! Τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια θα σας τα αναφέρω με λεπτομέρεια [...] Ενώ υπήρχε ελάχιστη, ανεπαρκέστατη αστυνομική δύναμη για να προστατεύσει το σχολείο στο Πέραμα από τη μπούκα των χρυσαυγιτών, δύο περιπολικά, ένα έξω από το Epsilon, ένα έξω από το σπίτι μου για πολλές ώρες, δύναμη της ελληνικής αστυνομίας, έσπευσε να συλλάβει εμένα επειδή μετέδωσα και σχολίασα τα γεγονότα".

"Πρόκειται για μια προσπάθεια εκφοβισμού, και δεν φοβόμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι. Πρόκειται για μια προσπάθεια φίμωσης και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να στηλιτεύουμε την βία και τέτοιες συμπεριφορές. Και χαίρομαι που τη μήνυση αυτή και την προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του Τύπου από τη Χρυσή Αυγή καταδίκασε το σύνολο του πολιτικού κόσμου" πρόσθεσε η παρουσιάστρια.Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τατιάνα Στεφανίδου: δύο περιπολικά είναι έξω και περιμένουν να με συλλάβουν! Τατιάνα Στεφανίδου: δύο περιπολικά είναι έξω και περιμένουν να με συλλάβουν! Reviewed by George S on 1/21/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.