Σύντροφος του Κώστα Πρέκα έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας! Τι λέει ο ηθοποιός

Σύντροφος του Κώστα Πρέκα έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας! Τι λέει ο ηθοποιός

Ο Κώστας Πρέκας σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τον έρωτα και τις γυναίκες ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν μια από τις συντρόφους του, έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας.

Τι ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή σας;

«Σημαντικό. Αν δεν είχα νιώσει αυτόν τον έρωτα, θα ήμουν ένας κενός άνθρωπος. Άνθρωπος που δεν έχει ερωτευτεί, φοβάμαι πως έχασε την μαγεία του ήλιου, την μαγεία της συνύπαρξης. Οι γεύσεις δεν είναι μόνο φαγητού ή φυτών. Η γεύση του έρωτα είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει στη ζωή» είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό "Χάι".

Πώς σας κυνηγούσαν οι γυναίκες;

«Με ρωτάς πράγματα που δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου και είχα πει πως δεν θα τα πω ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την αναλογία του, αν θες να το τοποθετήσω έτσι. Τις τίμησα με τον ωραιότερο τρόπο. Τις ευχαρίστησα με τον καλύτερο τρόπο. Με τίμησαν, τις τίμησα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ποτέ δεν υποβάθμισα καμιά γυναίκα, δεν μίλησα πικρά για καμιά γυναίκα. Η γυναίκα είναι το στερέωμα της γης»

Έφτασε μια γυναίκα να σας πει: «Αν με διώξεις θα σκοτωθώ, θα αυτοκτονήσω»;

«Συνέβη και ήμουν...

Πηγή / Περισσότερα στο www.zougla.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σύντροφος του Κώστα Πρέκα έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας! Τι λέει ο ηθοποιός Σύντροφος του Κώστα Πρέκα έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας! Τι λέει ο ηθοποιός Reviewed by George S on 1/20/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.