Σύντροφος: «Ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε!»

Σύντροφος: «Ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε!»

Σε μια δήλωση «βόμβα», μέσα από ένα αινιγματικό tweet, προχώρησε ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, ισχυριζόμενος πως ο διάσημος καλλιτέχνης αυτοκτόνησε, μετά από πολλές προσπάθειες που είχε κάνει κατά το παρελθόν

Πιο συγκεκριμένα ο Φαντί Φαουάζ έγραψε «το μόνο που επιζητούσε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε»». Η δήλωση, μάλιστα, ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αυτοκτονήσει κατά το παρελθόν προκαλεί σοκ, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό.

Λίγο μετά διέγραψε τα tweets και έκλεισε τον λογαριασμό του.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τζορτζ Μάκλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα. Το πραγματικό όνομα ήταν Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου και ήταν κυπριακής καταγωγής, μεγαλομένος στο Λονδίνο.

Η πρώτη νεκροψία δεν ανέδειξε τα αίτια του θανάτου ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, ώστε να δικαιολογείται ο ισχυρισμός του συντρόφου του περί αυτοκτονίας. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.


Πηγή www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σύντροφος: «Ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε!» Σύντροφος: «Ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε!» Reviewed by George S on 1/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.