Στο μάτι της CIA η Μαντόνα για τη δήλωση ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Στο μάτι της CIA η Μαντόνα για τη δήλωση ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προτίθενται να προχωρήσουν σε έρευνα αναφορικά με τη δήλωση της ποπ τραγουδίστριας Μαντόνα, η οποία στην πορεία των γυναικών κατά του Τραμπ, ανέφερε ότι: «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο».

«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη.Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι δεν θα υποχωρήσουμε».

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αξιωματούχος ανέφερε ότι στις μυστικές υπηρεσίες «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα», αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα»

Πηγή / Περισσότερα στο www.zougla.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στο μάτι της CIA η Μαντόνα για τη δήλωση ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο Στο μάτι της CIA η Μαντόνα για τη δήλωση ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο Reviewed by George S on 1/22/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.