Σάλος με «άρρωστο» φούρναρη: Πώς ψάρευε και σκότωνε π@ρνες και χορεύτριες

Πώς σκότωνε γυναίκες ο εν λόγω φούρναρης;

Εκ πρώτης όψεως ο Ρόμπερτ Χάνσεν ήταν ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης με δύο παιδιά, ιδιοκτήτης ενός φούρνου στην Αλάσκα. Του άρεσε να πετάει με αεροπλάνο -είχε αγοράσει μάλιστα και το δικό του- και λάτρευε το κυνήγι.

Ο Ρόμπερτ όμως πίσω από το προσωπείο του καλού ανθρώπου έκρυβε έναν αδίστακτο δολοφόνο με το ψευδώνυμο «ο φούρναρης σφαγέας». Μεταξύ του 1971 και του 1983 ο Αμερικανός είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει τουλάχιστον 17 γυναίκες, ηλικίας από 16-41, στην πλειοψηφία τους πόρνες και χορεύτριες.

Ο τρόπος που της σκότωνε δεν ήταν απλός. Ο Χάνσεν οδηγούσε τα θύματά του στην εξοχή, τις άφηνε γuμνές στη φύση και όταν εκείνες προσπαθούσαν να του ξεφύγουν τις σκότωνε σαν άγρια ζώα, όπως ακριβώς έκανε και όταν εξασκούσε το χόμπι του.

Η δράση του ψυχωτικού δολοφόνου, που καταδικάστηκε σε 461 χρόνια φυλάκισης και τελικά πέθανε το 2014, μεταφέρθηκε το 2013 και στη μεγάλη οθόνη στην ταινία «Υπό το μηδέν» (The frozen ground), υπό το βλέμμα του σκηνοθέτη Σκοτ Γουόκερ, με τον Τζον Κιούζακ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το Νίκολας Κέιτζ στον αστυνόμο που τον καταδιώκει.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του Χάνσεν

Ο Χάνσεν γεννήθηκε στην Αϊόβα το 1939 και ήταν γιος ενός δανού μετανάστη που έβγαζε τα προς το ζην ως φούρναρης. Στην εφηβεία του ήταν ένα πολύ ντροπαλό παιδί, γεμάτο ακμή και με τραυλισμό, δύο χαρακτηριστικά που τον στιγμάτισαν και στην ενήλικη ζωή του καθώς συχνά αποκαλούσε τον εαυτό του «ένα μεγάλο σπυρί».

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σάλος με «άρρωστο» φούρναρη: Πώς ψάρευε και σκότωνε π@ρνες και χορεύτριες Σάλος με «άρρωστο» φούρναρη: Πώς ψάρευε και σκότωνε π@ρνες και χορεύτριες Reviewed by George S on 1/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.