Καυτή οπαδός ομάδας κάνει περιοδεία στοματικού και το διαφημίζει! (photos)

Καυτή οπαδός ομάδας κάνει περιοδεία στοματικού και το διαφημίζει! (photos)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ιταλία με διάσημη πρωταγωνίστρια και οπαδό της Νάπολι, η οποία έχει ξεκινήσει περιοδεία στοματικού μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ιταλία με διάσημη πρωταγωνίστρια και οπαδό της Νάπολι, η οποία έχει ξεκινήσει περιοδεία στοματικού μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Ο λόγος γίνεται για την Πάολα Σαουλίνο, η οποία υποστηρίζει σαν… τρελή τους «παρτινοπέι» και πριν από το δημοψήφισμα στην γειτονική χώρα είχε τονίσει πως θα έκανε στοματικό σεξ σε όσους ψήφιζαν ΟΧΙ. Τα αποτελέσματα έφεραν την συντριπτική υπεροχή του ΟΧΙ και πλέον η Πάολα έχει ξεκινήσει να μοιράζει… χάρες για να βγει… ασπροπρόσωπη από την δέσμευσή της.

Έτσι, στις 7 Ιανουαρίου βρέθηκε στην Ρώμη και μέχρι τις 21 του μήνα, πρόσφερε τις… υπηρεσίες της σ’ όσους την ακολούθησαν και ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ενώ δεν θα σταματήσει εκεί. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο θα συνεχίσει την περιοδεία της, προσφέροντας στοματικό σεξ και θα… ξεμπερδέψει τον Δεκέμβριο του 2018.

Η προκλητική πρωταγωνίστρια… κατηγορήθηκε πως δεν κάνει τις… χάρες που είχε τάξει και για τον λόγο αυτό, στον προσωπικό της λογαριασμό, ανέβασε το… πρόγραμμα της περιοδείας, αλλά και μερικά… καρέ από τις χάρες που έκανε στην Ρώμη. Λίγο μετά το τέλος της παρουσίας της στην «Αιώνια Πόλη», έγραψε: «Το πρώτο βήμα της περιοδείας έγινε. Κέρδισε και η Νάπολι. Υπέροχη μέρα. Σπουδαίο ματς. Είμαι λίγο κουρασμένη αλλά όλα καλά. Το 2017 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο»...

Πηγή / Περισσότερα στο www.onsports.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καυτή οπαδός ομάδας κάνει περιοδεία στοματικού και το διαφημίζει! (photos) Καυτή οπαδός ομάδας κάνει περιοδεία στοματικού και το διαφημίζει! (photos) Reviewed by George S on 1/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.