«Ψύχραιμος σαν να μη συνέβη τίποτα» ο 15χρονος που βίασε και σκότωσε το 6χρονο αγόρι

Η παγερή ψυχραιμία που σύμφωνα με τους συγγενείς του 6χρονου Σεζάλ Μεχμέταλη, δείχνει ο 15χρονος καθ’ ομολογίαν βιαστής και δολοφόνος φουντώνει ακόμη περισσότερο την οργή και τη δίψα για εκδίκηση στον μαχαλά της Κομοτηνής, όπου σημειώθηκε το απάνθρωπο έγκλημα.

«Ο 15χρονος επιδεικνύει μια αφύσικη ψυχραιμία, αντιλαμβάνεται πλήρως τι έχει συμβεί, δεν φαίνεται στενοχωρημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμηλής ευφυΐας» είπε μετά την επαφή του με τον ανήλικο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Η μητέρα του κωφού αγοριού ζητεί να τιμωρηθεί με ισόβια ο δράστης, ενώ ο τελευταίος που είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 2002 και δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το 15ο έτος της ηλικίας του, θα απολογηθεί την Παρασκευή. Τα προβλήματα στη συνεννόηση με τον δράστη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής και ομιλίας, καθυστέρησαν την προσαγωγή του στον ανακριτή.

Αύριο αναμένεται να φτάσει στην Κομοτηνή ειδικός διερμηνέας από τη Θεσσαλονίκη, που να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, ώστε να αρχίσει η διαδικασία της κύριας σύνταξης.


Πηγή enikos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
«Ψύχραιμος σαν να μη συνέβη τίποτα» ο 15χρονος που βίασε και σκότωσε το 6χρονο αγόρι «Ψύχραιμος σαν να μη συνέβη τίποτα» ο 15χρονος που βίασε και σκότωσε το 6χρονο αγόρι Reviewed by Sakis P on 1/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.