Ο Καλλιάνος βλέπει «βίαιη επιδείνωση του καιρού και σχεδόν πανελλαδικό χιονιά»

Συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν ο χιονιάς που πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες- πλην Λεκανοπέδιου Αττικής όπου το κρύο είναι τσουχτερό όμως δεν χιόνισε.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ δείχνει ότι ο χιονιάς, οι πολικές θερμοκρασίες και οι άσχημες καιρικές συνθήκες θα επιμείνουν μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Μάλιστα ειδικά για σήμερα Δευτέρα, οι χιονοπτώσεις σε Σποράδες, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ανατολική Πελοπόννησο, Εύβοια και Κρήτη θα είναι πυκνές.

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος κάνει λόγο για «βίαιη Επιδείνωση του καιρού» και μιλά για: «Σχεδόν Πανελλαδικής εμβέλειας χιονιά από σήμερα το βράδυ».

«Αν δεν χιονίσει και στην τελευταία γωνιά της ηπειρωτικής Ελλάδας, αυτή η κακοκαιρία δεν πρόκειται να μας αποχαιρετήσει! Φαίνεται λοιπόν ότι θα επιδεινωθεί εκ νέου ο καιρός σήμερα το βράδυ με χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές.

Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα σήμερα, θα αρχίσει να χιονίζει σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου (εκτός του νομού Ηλείας πιθανώς) με τάση τα φαινόμενα να επεκταθούν μέσα στο βράδυ-νύχτα και προς το ξημέρωμα της Τρίτης ΣΧΕΔΟΝ στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Από το ύψος της κορυφογραμμής της Πίνδου και ανατολικότερα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά, ενώ στα δυτικά πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά βάση εξασθενημένες και περισσότερο τοπικού χαρακτήρα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Καλλιάνος βλέπει «βίαιη επιδείνωση του καιρού και σχεδόν πανελλαδικό χιονιά» Ο Καλλιάνος βλέπει «βίαιη επιδείνωση του καιρού και σχεδόν πανελλαδικό χιονιά» Reviewed by George S on 1/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.