Στο νοσοκομείο ανήλικος από αλκοόλ - Δίωξη κατά ιδιοκτήτη κλαμπ της Πετρούπολης

Ένα ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε αναίσθητο σε νοσοκομείο, μετά από μεγάλη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Πετρούπολης. 

Το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν μία παρέα ανηλίκων πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κλαμπ. Οι νεαροί φαίνεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών σε συνδυασμό με… σφηνάκια!

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς έπεσε λιπόθυμος στο πάτωμα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και λίγο αργότερα σε άλλο νοσοκομείο του Πειραιά. Οι γιατροί προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες κατάφεραν να συνεφέρουν τον ανήλικο και μετά από μερικές ώρες μεταφέρθηκε σπίτι του από τους γονείς του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 58χρονο ιδιοκτήτη του κλαμπ, ο οποίος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, καθώς σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικους κάτω των 17 χρόνων.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στο νοσοκομείο ανήλικος από αλκοόλ - Δίωξη κατά ιδιοκτήτη κλαμπ της Πετρούπολης Στο νοσοκομείο ανήλικος από αλκοόλ - Δίωξη κατά ιδιοκτήτη κλαμπ της Πετρούπολης Reviewed by Sakis P on 1/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.