Νεα στοιχεία για τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης!

Νεα στοιχεία για τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης!

Νέα στοιχεία για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο δράστης του μακελειού, που άφησε πίσω του 39 νεκρούς και 69 τραυματίες δεν ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης.

«Μερικές λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές, ενώ οι αρχές εργάζονται προς την κατεύθυνση συγκεκριμένου αποτελέσματος», απάντησε ο Γιλντιρίμ στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την επίθεση.

«Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφάλειας θα μοιραστούν τις πληροφορίες καθώς αυτές, γίνονται γνωστές από την έρευνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι άφησε το όπλο του στον τόπο του εγκλήματος, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις έρευνες.

Λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου ένας ένοπλος εισέβαλε στη ντισκοτέκ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Νέο Έτος και αφαίρεσε τη ζωή από 39 ανθρώπους, από τους οποίους οι 15 ή 16 είναι ξένοι. Ο ένοπλος σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπει στη ντισκοτέκ και ανοίξει πυρ αδιακρίτως.

Σύμφωνα με το Sputnik, ο μακελάρης έφτασε έξω από το κλαμπ με ταξί με την αστυνομία της Τουρκίας να ανακρίνει τον οδηγό.


Πηγή www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Νεα στοιχεία για τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης! Νεα στοιχεία για τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης! Reviewed by George S on 1/02/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.