Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες

Ο μητροπολίτης στο γνωστό του ύφος κάνει λόγο για παιδιά «μεταναστών-κατακτητών» και καλεί σε παλλαϊκό ξεσηκωμό, προβλέποντας τον αφανισμό του έθνους. 

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! 

Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες», αναφέρει μεταξύ άλλων. Και συνεχίζει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων: «Παράλληλα το άθεο Κράτος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται! (...) Η κατάσταση είναι τραγική! 

Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων». Για να καταλήξει: «Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! 

Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν! Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας». 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες Reviewed by Sakis P on 1/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.