Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων

Για αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων λόγω του χιονιά αλλά και του παγετού.

Ο δήμος Αθηναίων ζητάει από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Επίσης τονίζει ότι ο μηχανισμός του δήμου, είναι σε ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας και συνεργεία του επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Λόγω της αποψινής χιονόπτωσης και των ακραίων καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, όσα σχολεία στο δήμο Κορυδαλλού βρίσκονται σε σημεία της πόλης με έντονες κλίσεις στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου, υπήρξε συνεννόηση του δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, και αύριο θα είναι κλειστά το 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο.

Όπως επίσης αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών για πληροφορίες και ενημέρωση, θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το τμήμα Παιδείας του δήμου Κορυδαλλού, με τηλ. επικοινωνίας το 210 4990456.

Πηγή
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων Reviewed by George S on 1/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.