Κέρκυρα: Δεν φαντάζεστε τι τατουάζ έκανε στον κόλπο της! Ο λόγος; Θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο!

Είναι πλέον παγκοσμίως γνωστό ότι οι τουρίστες που επισκέπτονται τον Κάβο της Κέρκυρας «ξεφεύγουν», καταναλώνοντας, κατά την περίοδο των διακοπών τους, δεκάδες λίτρα αλκοόλ τα οποία δεν μπορούν να αντέξουν.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, η πρωταγωνίστρια της πρωτοφανούς ιστορίας ήταν απολύτως νηφάλια! Όχι μόνο λοιπόν επισκέφθηκε ένα τατουατζίδικο και ζήτησε να της «χτυπήσουν» ένα cupcake πάνω από τον κόλπο της, όχι μόνο δέχθηκε να προβληθεί σε επεισόδιο της σειράς «Get Your Tatts Out», αλλά αποκάλυψε και σε ολόκληρο τον πλανήτη γιατί αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την Amber από τη Βρετανία (από πού αλλού;), η οποία εκτόξευσε τον όρο ντροπιαστικό σε άλλο επίπεδο, διάλεξε το συγκεκριμένο σχέδιο γιατί έτσι αποκαλεί το αιδοίο της!

Ο λόγος; Θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο!

«Το ονόμασα έτσι γιατί του αρέσει να καλύπτεται με λευκό γλάσο», όπως τα cupcakes, εκμυστηρεύτηκε χωρίς ίχνος ντροπής…

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Κέρκυρα: Δεν φαντάζεστε τι τατουάζ έκανε στον κόλπο της! Ο λόγος; Θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο! Κέρκυρα: Δεν φαντάζεστε τι τατουάζ έκανε στον κόλπο της! Ο λόγος; Θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο! Reviewed by George S on 1/07/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.