Ηλεκτρονική Αθηνών Γλυφάδα: Απίστευτα Μεγάλες ουρές - Έγινε της 'Black Friday'

Εκατοντάδες είναι αυτοί που πήγαν σήμερα (21/1) πρωί στην εκποίηση των εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών με την ελπίδα να αγοράσουν προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν προϊόντα θα πρέπει να βρεθούν απο τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στην Ηλεκτρονική Αθηνών στην Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, ώστε να παραλάβουν το κουπόνι του προϊόντος που θέλουν και στη συνεχεία να πάνε στο Πρωτοδικείο οπού θα γίνει η αγορά των προϊόντων που έχουν ζητήσει με μορφή πλειστηριασμού.

Ωστόσο, πελάτες κατήγγειλαν σήμερα (21/1) πως οι τιμές είναι μόλις 20% πιο χαμηλές από τις αρχικές ενώ υπάρχει προτεραιότητα στο ποιος θα αγοράσει και ανάλογα με τον αριθμό των προϊόντων που έχει επιλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, εάν κάποιος έχει επιλέξει 5 προϊόντα και ένα για παράδειγμα εξ αυτών είναι μια τηλεόραση θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με κάποιον που θέλει να αγοράσει μονό μια τηλεόραση.

Πηγή http://www.newsbomb.gr/
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ηλεκτρονική Αθηνών Γλυφάδα: Απίστευτα Μεγάλες ουρές - Έγινε της 'Black Friday' Ηλεκτρονική Αθηνών Γλυφάδα: Απίστευτα Μεγάλες ουρές - Έγινε της 'Black Friday' Reviewed by George S on 1/21/2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Πήγα και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τις προσφορές που είχε η Ηλεκτρονική Αθηνών.

    Κλασίκα, μια ακόμη κοροϊδία όπως και το BF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.