ΦΟΒΕΡΟ σκάνδαλο για την FIAT – Δείτε τι απάντησε μέσω twitter το αφεντικό της εταιρείας

Μπελάδες παρόμοιοι με αυτούς που είχε πριν λίγους μήνες η Volkswagen αντιμετωπίζει και ο όμιλος Fiat Chrysler, με τα λογισμικά κινητήρων ντίζελ (σ.σ. σχετικά με τις εκπομπές αερίων) να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Συγκεκριμένα, την κατηγορία σε βάρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat Chrysler ότι παραποίησε το λογισμικό 104.000 αυτοκινήτων με κινητήρες ντίζελ που παρήγαγε ώστε να εμφανίζουν χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών αερίων, εφαρμόζοντας μια στρατηγική παρόμοια με αυτή της Volkswagen, απήγγειλαν σήμερα οι αμερικανικές αρχές.

Η απάντηση, ωστόσο, του Διευθύνοντα Συμβούλου του ομίλου, είναι αυτή που «κλέβει» την παράσταση. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει ο λογαριασμός του Reuters Business, στο Twitter, ο CEO της Fiat Chrysler δήλωσε το εξής:

«Όποιος συγκρίνει τα ζητήματα εκπομπών (σ.σ. ρύπων) της Volskwagen με την Fiat Chrysler, καπνίζει παράνομες ουσίες«!

Η εταιρεία ακόμη ξεκαθαρίζει πως θα αποδείξει στις αρμόδιες Αρχές πως οι έλεγχοι για τις εκπομπές αερίων είναι «απολύτως δικαιολογημένες» και οι κατηγορίες δεν ευσταθούν.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΦΟΒΕΡΟ σκάνδαλο για την FIAT – Δείτε τι απάντησε μέσω twitter το αφεντικό της εταιρείας ΦΟΒΕΡΟ σκάνδαλο για την FIAT – Δείτε τι απάντησε μέσω twitter το αφεντικό της εταιρείας Reviewed by George S on 1/13/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.