Έτοιμη η Κεντρική Μακεδονία για την επέλαση της κακοκαιρίας

Έτοιμες για την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Κεντρική Μακεδονία από σήμερα το απόγευμα βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στις επτά Περιφερειακές Ενότητες.

Βάσει στοιχείων της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, στις κατά τόπους αποθήκες υπάρχουν περίπου 3.000 τόνοι αλατιού, ποσότητα που επαρκεί για την αντιμετώπιση του αναμενόμενου χιονιά. Επίσης, έχει γίνει διασπορά σε κομβικά σημεία επιφυλακής τόσο των μηχανημάτων έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και των 80 μισθωμένων ιδιωτικών μηχανημάτων (τα οποία είναι 55 αλατιέρες και 25 προωθητικά μηχανήματα).

Παράλληλα, υπάρχει ετοιμότητα, αναλόγως της πορείας των καιρικών φαινομένων για άμεση κήρυξη περιοχών ή του συνόλου της Περιφέρειας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να γίνει άμεση προμήθεια και χρήση επιπλέον ποσοτήτων αλατιού και εκχιονιστικών μέσων. "Όλο το προσωπικό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας θα είναι σε επιφυλακή, με οχτάωρες βάρδιες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου" διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Έτοιμη η Κεντρική Μακεδονία για την επέλαση της κακοκαιρίας Έτοιμη η Κεντρική Μακεδονία για την επέλαση της κακοκαιρίας Reviewed by George S on 1/05/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.