37χρονος "δανείστηκε" οθόνη υπολογιστή από νοσοκομείο των Ιωαννίνων

Ο Έλληνας δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις το πρωί της Κυριακής και κατευθύνθηκε στο γραφείο των γιατρών που απουσίαζαν σε επισκέψεις


Μια οθόνη υπολογιστή φαίνεται πως... έλειπε από έναν 37χρονο Έλληνα και βρήκε τρόπο να την εξασφαλίσει χωρίς να πληρώσει, κλέβοντάς την μέσα από το... γραφείο των γιατρών στο νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα! Ωστόσο, δεν πρόλαβε ούτε καν να την... συνδέσει στον υπολογιστή του!

Ο δράστης τρύπωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο νοσοκομείο, βρήκε άδειο το γραφείο των γιατρών που ήταν απασχολημένοι με επισκέψεις σε ασθενείς και χειρουργεία κι έτσι άρπαξε ανενόχλητος την οθόνη και τράπηκε σε φυγή. Κάποιοι τον είδαν, όμως, και σήμαναν συναγερμό με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά και συνελήφθη έχοντας στο αυτοκίνητό του την κλεμμένη οθόνη, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους υπεύθυνους του νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
37χρονος "δανείστηκε" οθόνη υπολογιστή από νοσοκομείο των Ιωαννίνων 37χρονος "δανείστηκε" οθόνη υπολογιστή από νοσοκομείο των Ιωαννίνων Reviewed by Sakis P on 1/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.