Νίκος Παππάς - "Γύρισα τη Μακεδονία, είδα δυσκολίες, όχι τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια"

«Είδα δυσκολίες, είδα και ανθρώπους που μοχθούν για το μέλλον τους. Δεν είδα τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια» έγραψε ο Νίκος Παππάς στο twitter, υπερασπιζόμενος την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ημέρες αφού εμφανίστηκε με γραβάτα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το παλαιό, γνωστό του look περιοδεύει σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Το ταξίδι αυτό του Νίκου Παππά σε Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά σενέπεσε με την συμπλήρωση δύο ετών από την αναρρίχηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

«Γύρισα τη Δυτική Μακεδονία. Είδα δυσκολίες, είδα και ανθρώπους που μοχθούν για το μέλλον τους. Δεν είδα τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια» έγραψε ο Νίκος Παππάς στο twitter, υπερασπιζόμενος την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σήμερα, ευρισκόμενος στην Κοζάνη όπου έδωσε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε: «Με την επέτειο δύο ετών ΣΥΡΙΖΑ, σκεφτείτε που θα ήμασταν τώρα αν είχαμε τα τεράστια πλεονάσματα που υπέγραψαν Σαμαράς-Στουρνάρας».

Ο κ. Παππάς που ενημερώνει για τις δραστηριότητές του ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στο twitter έγραψε το πρωί της Τετάρτης: «Μετά από 405χλμ& 6 ώρες στους χιονισμένους δρόμους Κοζάνης,Γρεβενών & Φλώρινας χθες,άρχισε σήμερα η 2η μέρα της περιοδείας στη Δ. Μακεδονία».


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Νίκος Παππάς - "Γύρισα τη Μακεδονία, είδα δυσκολίες, όχι τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια" Νίκος Παππάς - "Γύρισα τη Μακεδονία, είδα δυσκολίες, όχι τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια" Reviewed by Sakis P on 1/25/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.