"Αν δεν πάρουν ευκαιρίες οι μικροί δεν θα μάθεις την αξία τους"

Ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία, έστω κι αν είναι δύσκολο να γίνει αυτό σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όπου προέχει πάντα το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Ημαθία, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Βέροιας. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε ποιο εύκολα να εξασφαλίσει τη νίκη, ενώ ρωτήθηκε για την τακτική του να χρησιμοποιεί παίκτες από την Ακαδημία. Αναλυτικά: -Για το τι γεύση του αφήνει το σημερινό ματς:

Καταρχήν πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει δίκαια έναν αγώνα στον οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ.

Όμως, πιστεύω πως το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά από την πλευρά μας. Εκτός από τη φάση του γκολ του αντιπάλου πιστεύω πως δεν έχουμε απειληθεί στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Ήταν μία φάση που δεν ελέγξαμε καλά, όμως σε γενικές γραμμές, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά, είχαμε τον ολοκληρωτικό έλεγχο στη διάρκεια του αγώνα.

Θα μπορούσαμε σίγουρα βάση των ευκαιριών που είχαμε να έχουμε βάλει κι άλλο γκολ και να έχει κλείσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα για να μην ρισκάρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Όταν το σκορ είναι τόσο μικρό σίγουρα ρισκάρεις να δεχθείς κάποιο γκολ ή να απειληθείς. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι απειληθήκαμε.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
"Αν δεν πάρουν ευκαιρίες οι μικροί δεν θα μάθεις την αξία τους" "Αν δεν πάρουν ευκαιρίες οι μικροί δεν θα μάθεις την αξία τους" Reviewed by George S on 1/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.