ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο καθηγητής της δεν την άφησε να πάει τουαλέτα! Και ήταν ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο καθηγητής της δεν την άφησε να πάει τουαλέτα! Και ήταν ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ!

Μία πρώην μαθήτρια Γυμνασίου στην Καλιφόρνια αποζημιώθηκε με 1,25 εκατομμύριο δολάρια επειδή υποχρεώθηκε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά καθώς η καθηγήτρια της απαγόρευσε να πάει στην τουαλέτα.

Οι ένορκοι δικαστηρίου του Σαν Ντιέγκο δικαίωσαν την έφηβη, πρώην μαθήτρια του Γυμνασίου Πάτρικ Χένρι, η οποία είχε καταθέσει αγωγή για το περιστατικό που συνέβη το 2012 ζητώντας αρχικά 25.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο κορίτσι που δεν κατονομάζεται και την εποχή του περιστατικού ήταν 14 ετών, δεν επέτρεψε η καθηγήτρια να επισκεφθεί την τουαλέτα εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών του σχολείου.

Αντίθετα, της είπε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά ο οποίος βρισκόταν μέσα στην ντουλάπα αποθήκης στο βάθος της τάξης και στη συνέχεια να τον αδειάσει στον νιπτήρα.

Στη δίκη που διήρκεσε τρεις εβδομάδες, η έφηβη κατέθεσε ότι το ταπεινωτικό περιστατικό προκάλεσε κουτσουμπολιά, χυδαία γραπτά μηνύματα από τους συμμαθητές της και ότι η ίδια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Ασχολούμαι με αγωγές για σωματική βλάβη τα τελευταία 20 χρόνια και αυτή ήταν μία από τις πιο ασυνήθιστες υποθέσεις μου», δήλωσε στο AFP ο συνήγορος του κοριτσιού Μπράιαν Γουότκινς.

«Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί σε ένα 14χρονο κορίτσι που μόλις ξεκινάει το Γυμνάσιο».

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο καθηγητής της δεν την άφησε να πάει τουαλέτα! Και ήταν ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο καθηγητής της δεν την άφησε να πάει τουαλέτα! Και ήταν ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ! Reviewed by George S on 1/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.