ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ: «Ο κύκλος της παρουσίας μου στο υπουργείο ολοκληρώθηκε…» (ΦΩΤΟ)

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ: «Ο κύκλος της παρουσίας μου στο υπουργείο ολοκληρώθηκε…» (ΦΩΤΟ)

Tην παραίτησή του υπέβαλλε

ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθηγητής Γιάννης Θεοτοκάς.

Ειδικότερα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ ο κος Θεοτοκάς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύμηνη συνεργασία τους λέγοντας ότι «εδώ και κάποιες ημέρες είχα υποβάλλει την παραίτησή μου και σήμερα έγινε αποδεκτή».

Ειδικότερα ο κ. Θεοτοκάς δήλωσε: «Έχω υποβάλει από τα μέσα Δεκεμβρίου την παραίτησή μου στον Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κύκλος της παρουσίας μου στο Υπουργείο ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση ότι πολλές παρεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί στους τομείς ευθύνης μου υλοποιούνται ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους».

«Ανοικτά θέματα, βεβαίως, παραμένουν αρκετά. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει ο προγραμματισμός για την αντιμετώπισή τους. Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους» προσέθεσε ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας.

Μέχρις στιγμής το υπουργείο Ναυτιλίας δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.

Ο καθηγητής Ι. Θεοτοκάς είναι βαθύς γνώστης των ναυτιλιακών θεμάτων και ιδιαίτερα αγαπητός στους ναυτιλιακούς κύκλους. Ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα στις 7 Απριλίου  του 2015.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ: «Ο κύκλος της παρουσίας μου στο υπουργείο ολοκληρώθηκε…» (ΦΩΤΟ) ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ: «Ο κύκλος της παρουσίας μου στο υπουργείο ολοκληρώθηκε…» (ΦΩΤΟ) Reviewed by George S on 1/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.