Αυτή είναι η δημοσιογράφος που κορόιδεψε τον γιο του Τραμπ και απολύθηκε

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που κορόιδεψε τον γιο του Τραμπ και απολύθηκε

Δίνουν και παίρνουν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και έπειτα τα αρνητικά σχόλια για τον μικρότερο γιο του Μπάρον ο οποίος κάθε άλλο παρά φαινόταν να απολαμβάνει την ορκωμοσία του πατέρα του την περασμένη Παρασκευή.

Αρνητικό ήταν και το σχόλιο της δημοσιογράφου και συγγραφέως Katie Rich, η οποία έγινε διάσημη γιατί γράφει το «Saturday Night Live» που ανέβασε το εξής tweet:

«Ο Μπάρον θα είναι το πρώτο παιδί που παρακολουθεί τα μαθήματά του στο σπίτι και θα κάνει επίθεση με όπλο στο σχολείο του».

Όπως ήταν φυσικό το tweet της άναψε φωτιές και οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να αντιδρούν, ανάμεσά τους και η κόρη της Χίλαρι, Τσέλσι Κλίντον, η οποία ζήτησε δημόσια να αφήσουν ήσυχο τον Μπάρον να ζήσει σαν παιδί 10 ετών.

Ωστόσο, λίγες μόνο μέρες αργότερα το κανάλι NBC αποφάσισε να αποσύρει την Katie Rich από την εργασία της «για απεριόριστο χρονικό διάστημα».

Η ίδια η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό της. «Ειλικρινά συγγνώμη για το άστοχο tweet μου. Λυπάμαι ειλικρινά για τις πράξεις μου και για τα προσβλητικά λόγια μου. Είναι απαράδεκτο και λυπάμαι πραγματικά», έγραψε χαρακτηριστικά, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτή είναι η δημοσιογράφος που κορόιδεψε τον γιο του Τραμπ και απολύθηκε Αυτή είναι η δημοσιογράφος που κορόιδεψε τον γιο του Τραμπ και απολύθηκε Reviewed by George S on 1/25/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.