Εξαρθρώθηκε συμμορία στην περιοχή της Ροτόντας

Εξαρθρώθηκε συμμορία στην περιοχή της Ροτόντας

Οκτώ μέλη πολυμελούς συμμορίας συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. Η συμμορία που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, εξαρθρώθηκε, ύστερα από διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις χθες στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επιπλέον 13 άτομα για κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 31 προσαγωγές. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας, είχαν δομημένους και διακριτούς ρόλους, με σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος. Τέσσερα μέλη του κυκλώματος προμήθευαν, κατείχαν, απέκρυπταν και πωλούσαν ποσότητες κάνναβης, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη λειτουργούσαν ως «τσιλιαδόροι», επιτηρώντας τον περιβάλλοντα χώρο όπου γινόταν η διακίνηση, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την αγοραπωλησία των ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Εξαρθρώθηκε συμμορία στην περιοχή της Ροτόντας Εξαρθρώθηκε συμμορία στην περιοχή της Ροτόντας Reviewed by George S on 1/29/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.