Τραμπ: ξήλωσε την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης που αντιστάθηκε στο ρατσιστικό του διάταγμα

Τραμπ: ξήλωσε την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης που αντιστάθηκε στο ρατσιστικό του διάταγμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απάλλαξε από τα καθήκοντά της την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Γέιτς, μετά την εντολή που έδωσε η ίδια προς τους νομικούς του υπουργείου αναφορικά με τη μη τήρηση της περιορισμών στη μετανάστευση που επέβαλε ο Τραμπ, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου στο Twitter.

ΟΤραμπ ανέθεσε στον ΝτέιναΜποέντε, Γενικό Εισαγγελέα στην ΑνατολικήΠεριφέρεια της Βιρτζίνια, να αντικαταστήσειτη Γέιτς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπουτου Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ και τηνανάρτησή του στο Twitter. Σύμφωναμε τον Λευκό Οίκο, η Γέιτς “πρόδωσε”το υπουργείο της αρνούμενη να επιβάλειένα διάταγμα “σχεδιασμένο για ναπροστατεύσει τους πολίτες των ΗνωμένωνΠολιτειών”.

ΗΓέιτς, που είχε επιλεγεί από τονπροηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, ΜπαράκΟμπάμα δήλωσε ότι δεν είχε πειστεί γιατη νομική ορθότητα του ειδικού προεδρικούδιατάγματος που υπέγραψε ο Τραμπ,απαγορεύοντας την είσοδο ταξιδιωτώναπό επτά χώρες, στις οποίες, οι μουσουλμάνοιαποτελούν την πλειοψηφία.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τραμπ: ξήλωσε την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης που αντιστάθηκε στο ρατσιστικό του διάταγμα Τραμπ: ξήλωσε την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης που αντιστάθηκε στο ρατσιστικό του διάταγμα Reviewed by George S on 1/31/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.