Τραμπ: Βρήκα στο Οβάλ Γραφείο μια θαυμάσια επιστολή από τον Ομπάμα

Τραμπ: Βρήκα στο Οβάλ Γραφείο μια θαυμάσια επιστολή από τον Ομπάμα

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε, συγκινημένος, στη «θαυμάσια επιστολή» που άφησε ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

«Πήγα στο Οβάλ Γραφείο και βρήκα αυτήν την θαυμάσια επιστολή του προέδρου Ομπάμα», είπε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δείχνοντάς την κατά τη διάρκεια μιας σύντομης δήλωσής του στον Λευκό Οίκο.

«Ήταν πραγματικά πολύ ευγενικό εκ μέρους του» συμπλήρωσε, σπεύδοντας να διευκρινίσει, σε περιπαιχτικό ύφος, ότι δεν θα αποκαλύψει στον Τύπο το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με μια παλιά αμερικανική παράδοση, ο απερχόμενος πρόεδρος αφήνει στον διάδοχό του μια επιστολή ώστε να τη βρει μόλις εγκατασταθεί στο Οβάλ Γραφείο.

Εκείνη του 1993 που είχε αφήσει ο Ρεπουμπλικανός Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος στον διάδοχό του Μπιλ Κλίντον είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

«Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία της χώρας σας», έγραφε εκείνη την εποχή ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ. «Σας στηρίζω απόλυτα», προσέθετε απευθυνόμενος στον πολιτικό του αντίπαλό

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τραμπ: Βρήκα στο Οβάλ Γραφείο μια θαυμάσια επιστολή από τον Ομπάμα Τραμπ: Βρήκα στο Οβάλ Γραφείο μια θαυμάσια επιστολή από τον Ομπάμα Reviewed by George S on 1/23/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.