Καταγγελία Ζαμάνη για τον διαιτητή του Αστέρας-Πανιώνιος

Καταγγελία Ζαμάνη για τον διαιτητή του Αστέρας-Πανιώνιος

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, υποστήριξε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Αστέρα, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, προεξόφλησε στον Παναγιώτη Κόρμπο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βγει στην Ευρώπη.

Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, είχε και τρίτο... ημίχρονο. Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες από την κάμερα της NOVA. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο διαιτητής του ματς,  Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, προεξόφλησε - απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Κόρμπο - ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, ενώ προανήγγειλε και νομικές κινήσεις κατά του συγκεκριμένου ρέφερι.

"Δε μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι "μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς".

Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε το συγκεκριμένο διαιτητή νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καταγγελία Ζαμάνη για τον διαιτητή του Αστέρας-Πανιώνιος Καταγγελία Ζαμάνη για τον διαιτητή του Αστέρας-Πανιώνιος Reviewed by George S on 1/29/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.