ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! Χάστε την κοιλίτσα που σας «ταλαιπωρεί» γρήγορα και απλά!

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! Χάστε την κοιλίτσα που σας «ταλαιπωρεί» γρήγορα και απλά!

Έχετε πάρει κάποια κιλάκια και δεν χωράτε πια να μπείτε στο στενό τζινάκι σας;

Τα ελαστικά μπλουζάκια που αγοράσατε πριν λίγους μήνες αποτελούν παρελθόν; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, που σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς κάνουν θαύματα…

-Ξεκινάμε από κάτι απλό. Αλλάζουμε το μέγεθος του πιάτου μας. Ξεχνάμε τα τεράστια μεγέθη, στυλ πιατέλας, και περιοριζόμαστε στο μέτριο μέγεθος. Έρευνες δείχνουν πως όσοι ακολούθησαν την παρακάτω συμβουλή, σε λιγότερο χρονικό διάστημα των 7 μηνών έχασαν περίπου 4 κιλά.

– Ξεχνάμε τα λιπάκια και τα fast- food. Το μυστικό κρύβεται στην Μεσογειακή Διατροφή. Οι Φακές, τα ρεβύθια, τα φασόλια αλλά και γενικότερα τα όσπρια θα πρέπει να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πιάτα μας. Δεν ξεχνάμε ποτέ, την κατσαρόλα μας να συνοδεύει και μια κουταλιά ελαιόλαδο.

– Τρώμε σαλάτες. Το μαρούλι κάνει θαύματα. Καλό είναι το κάθε γεύμα μας, να το συνοδεύει ένα μικρό πιάτο σαλάτας.

– Πίνουμε νερό, ενώ ξεχνάμε μια για πάντα τα αναψυκτικά.

– Περιορίζουμε τη ζάχαρη. Βέβαια αν θέλουμε να δούμε το δείκτη τη ζυγαριάς μας να κατεβαίνει, τότε η ζάχαρη δεν θα πρέπει να κατέχει κανένα ρόλο στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! Χάστε την κοιλίτσα που σας «ταλαιπωρεί» γρήγορα και απλά! ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! Χάστε την κοιλίτσα που σας «ταλαιπωρεί» γρήγορα και απλά! Reviewed by George S on 1/24/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.