Άναψαν μαγκάλι στο σπίτι και δηλητηριάστηκαν - Σε σοβαρή κατάσταση δυο άτομα

Άναψαν μαγκάλι στο σπίτι και δηλητηριάστηκαν - Σε σοβαρή κατάσταση δυο άτομα

Από τα χειρότερα γλύτωσαν δυο αλλοδαποί στην συνοικία του Μπεντεβή στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησα όταν το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση για έναν ασθενή, ωστόσο φτάνοντας στο σημείο, οι διασώστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια περίεργη κατάσταση, καθώς αλλοδαποί ενημέρωσαν ότι ένας από αυτούς παρουσιάζει συμπτώματα ασθένειας και έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί.

Κατά την διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο, ασθενής λιποθύμησε και ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να μάθουν από τους άλλους τι είχε συμβεί, λιποθύμησε ένας ακόμη αλλοδαπός.

Άμεσα και οι δύο διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο, ενώ στην συνέχεια το πλήρωμα του ασθενοφόρου επέστρεψε στο σπίτι, όπου χάρη στην επιμονή τους διαπιστώθηκε πως υπήρχε και τρίτος με τα ίδια συμπτώματα, ο οποίος επίσης διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο.

Τελικά, προέκυψε πως στο σπίτι διέμεναν πέντε αλλοδαποί οι οποίοι είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν από το τσουχτερό κρύο, με αποτέλεσμα, λόγω των αναθυμιάσεων, να πάθουν δηλητηρίαση από το μονοξείδιο του άνθρακα

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr οι δύο από τους τρεις είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Άναψαν μαγκάλι στο σπίτι και δηλητηριάστηκαν - Σε σοβαρή κατάσταση δυο άτομα Άναψαν μαγκάλι στο σπίτι και δηλητηριάστηκαν - Σε σοβαρή κατάσταση δυο άτομα Reviewed by George S on 1/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.