Ρωσία: «Οι κυρώσεις δεν θα αρθούν σύντομα, μην βασίζεστε σε ξένους ηγέτες»

Ρωσία: «Οι κυρώσεις δεν θα αρθούν σύντομα, μην βασίζεστε σε ξένους ηγέτες»

Η Ρωσία θα πρέπει να αποτινάξει την πλάνη ότι οι κυρώσεις της Δύσης εναντίον της θα αρθούν σύντομα, προειδοποίησε σήμερα (22/1) ο πρωθυπουργός της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Η Ρωσία θα πρέπει να αποτινάξει την πλάνη ότι οι κυρώσεις της Δύσης εναντίον της θα αρθούν σύντομα, προειδοποίησε σήμερα (22/1) ο πρωθυπουργός της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. «Είναι προφανές ότι όλα αυτά θα κρατήσουν πολύ καιρό. Μην βασίζεστε στην εκλογή κάποιου άλλου, στους νέους ξένους ηγέτες» είπε ο Μεντβέντεφ μιλώντας στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας.

Ο Μεντβέντεφ επανεξελέγη σήμερα πρόεδρος του κόμματος για άλλα πέντε χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ανωτάτου Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας, Μπόρις Γκριζλόφ. «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας» είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους συνέδρους.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι πρόεδρος του κόμματος από το 2012.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ρωσία: «Οι κυρώσεις δεν θα αρθούν σύντομα, μην βασίζεστε σε ξένους ηγέτες» Ρωσία: «Οι κυρώσεις δεν θα αρθούν σύντομα, μην βασίζεστε σε ξένους ηγέτες» Reviewed by George S on 1/22/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.