Ο Ιμπάρμπο θέλει να τελειώσει με τον Παναθηναϊκό

Ο Ιμπάρμπο θέλει να τελειώσει με τον Παναθηναϊκό

Ο Λυμπερόπουλος εισπράττει τη διάθεση του Ιμπάρμπο και της Κάλιαρι για συμβιβασμό, ενώ η Παλέρμο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Λυμπερόπουλος εισπράττει τη διάθεση του Ιμπάρμπο και της Κάλιαρι για συμβιβασμό, ενώ η Παλέρμο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον. Διαβάστε στο Sport24.gr. Παράλληλα με τις μεταγραφικές υποθέσεις, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ασχολείται καθημερινά με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Από την Πέμπτη, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει εισπράξει διαφορετική αντιμετώπιση από τον ατζέντη του Κολομβιανού, Ρικάρντο Καλέρι και τον αθλητικό διευθυντή της Κάλιαρι, Στέφανο Καποζούκα.

Μέχρι πρότινος, οι δύο άνδρες έδειχναν αδιαλλαξία στις συζητήσεις, αντιλαμβανόμενοι τη δυσχερή θέση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, εσχάτως φέρονται με ευελιξία και διάθεση για συμβιβασμό, δείγμα ότι κάτι έχει μεταβάλλει τη συμπεριφορά τους. Κατά τα φαινόμενα, υπάρχει μία δελεαστική προσφορά, από την οποία θέλουν να επωφεληθούν ο επιθετικός και η ιταλική ομάδα.

Πάντως, ο ιταλικός Τύπος «τελείωσε» το βράδυ της Παρασκευής δύο από τις ενδιαφερόμενες. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πέντουλα, ο Ιμπάρμπο αρνήθηκε την πρόταση της Τζένοα, ενώ η Σαμπντόρια φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τη διεκδίκηση του 26χρονου στράικερ και έχει εστιάσει στον Αλμπέρτο Παλόσκι, συμφωνώντας με την Αταλάντα για την αγορά του.

Μόνο ο αθλητικός διευθυντής της Παλέρμο, Νικόλα Σαλέρνο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Premium Sport», το ενδιαφέρον για τον Ιμπάρμπο. Οπότε, θα φανεί στις προσεχείς ώρες τι ισχύει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Ιμπάρμπο θέλει να τελειώσει με τον Παναθηναϊκό Ο Ιμπάρμπο θέλει να τελειώσει με τον Παναθηναϊκό Reviewed by George S on 1/28/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.