Ατύχημα σε οίκο ανοχής! - Έκαναν άγριο σεξ και «πνίγηκαν» στο αίμα! (ακατάλληλες εικόνες)

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί η «καυτή» βραδιά που θέλησε να περάσει ένας τουρίστας με ιερόδουλη στην Ταϋλάνδη.

Και αυτό γιατί τα επικίνδυνα σεξουαλικά παιχνίδια πήραν εφιαλτική τροπή, με την άτυχη γυναίκα να υπακούει στις απαιτήσεις του ασυγκράτητου εραστή, ο οποίος ήθελε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του πάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι!

Μόνο που αυτό δεν άντεξε και μετά από λίγη… πίεση έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά την Ταϋλανδή, η οποία πλημμύρισε στο αίμα λόγω των βαθιών πληγών που της προκάλεσαν τα τζάμια.

Έντρομος ο τουρίστας δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει βοήθεια καλώντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ειδικό νοσηλευτικό προσωπικό έφθασε έτσι στο δωμάτιο του «ροζ» μοτέλ στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στην ιερόδουλη πριν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μόνο που ένας από τους αστυνομικούς δεν σεβάστηκε τη φρικιαστική περιπέτεια, αλλά και την ιδιωτικότητα της γυναίκας, τραβώντας φωτογραφίες της την ώρα που σφάδαζε από τον πόνο μέσα στα αίματα.

Και κάπως έτσι αυτές διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω ενός εθελοντή νοσηλευτή, ο οποίος μπορεί να είχε καλές προθέσεις: να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί το σεξ πάνω σε γυαλί, ωστόσο δέχθηκε πυρά για τη δημοσιοποίησή τους.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ατύχημα σε οίκο ανοχής! - Έκαναν άγριο σεξ και «πνίγηκαν» στο αίμα! (ακατάλληλες εικόνες) Ατύχημα σε οίκο ανοχής! - Έκαναν άγριο σεξ και «πνίγηκαν» στο αίμα! (ακατάλληλες εικόνες) Reviewed by George S on 1/13/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.