Θανατηφόρο ατύχημα για 17χρονο freerunner στο Παρίσι

Πολλά είναι τα μηνύματα στα social media και τα δημοσιεύματα στο βρετανικό τύπο για τον 17χρονο Νye Frankie Newman, ο οποίος ήταν διάσημος στο διαδίκτυο και την παγκόσμια κοινότητα των freerunners και σκοτώθηκε την Πρωτοχρονιά στο μετρό του Παρισιού. 

Ο νεαρός είχε καταγωγή από το Guildford στο Surrey, και ο θάνατός του προήλθε από δυστύχημα σε κεντρικό σταθμό του μετρό, αλλά η ομάδα παρκούρ του, είπε στο Facebook, πως δεν προσπάθησε να πηδήξει πάνω σε κινούμενο τρένο και δεν έκανε "train-surfing" τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο. 

Ωστόσο τα μέλη της ίδιας ομάδας πυροδότησαν έντονη διαμάχη τον περασμένο μήνα, όταν εμφανίστηκαν σε ριψοκίνδυνο βίντεο να πηδούν πάνω σε κινούμενα οχήματα και άμαξες στο Παρίσι. Για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του έφηβου free runner. 

Οι φωτογραφίες που δημοσίευε ο Nyeman αποκαλύπτουν επίσης το πόσο παράτολμος ήταν καθώς εμφανίζονταν να κάνει άλματα μεταξύ κτιρίων στο Χονγκ Κονγκ και να δοκιμάζει ακραίες φιγούρες σε επικίνδυνα μέρη. Διάσημος 17χρονος freerunner σκοτώθηκε στο Παρίσι την ώρα που εκτελούσε παράτολμη κούρσα στο μετρό Διάσημος 17χρονος freerunner σκοτώθηκε στο Παρίσι την ώρα που εκτελούσε παράτολμη κούρσα στο μετρό 

Στο τελευταίο ποστ του στο Facebook, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Nyeman απαρίθμησε τις χώρες που επισκέφθηκε το περασμένο έτος μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελλάδα, αλλά και το Μαρόκο, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Βόρεια Ιρλανδία, η Γερμανία, η Δανία, την Ιταλία, η Φινλανδία και η Κίνα. 

Πηγή: lifo.gr

Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θανατηφόρο ατύχημα για 17χρονο freerunner στο Παρίσι Θανατηφόρο ατύχημα για 17χρονο freerunner στο Παρίσι Reviewed by George S on 1/04/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.